Saturday, 26-Mar-22 18:34:11 UTC

Tudom, ez utóbbi felemlegetésével a nem is olyan régen szerzett sebeket sikerült feltépnem és továbbra sem sikerült kedvet csinálnom a filmhez, de a CGI ilyen szintű elterjedése és alkalmazása – szerintem – akkor sem az ördögtől való. Ugyancsak sokan tették fel a kérdést, hogy Harrison Ford miért vállal el ilyen munkát és bár a választ illetően nem egyeztettünk, valószínűleg ugyanúgy tekint rá, mint egy Indiana Jones-ra vagy Star Warsra (ahol még ennél több a CGI) és megtalálja benne a szakmai kihívást, örömöt. Tovább borzolva a kedélyeket, azt se felejtsük el, hogy A vadon hívó szavához a stáb nem utazott el a helyszínre, hogy aztán mindenki elmondhassa, milyen mostoha körülmények között forgattak, mennyire nagyszerű volt a munka az élő állatokkal és mennyire ügyeltek a környezet épségére, az eredeti állapot visszaállítására. Ha egy film képes velem elhitetni, hogy egy bizonyos korszakban és egy bizonyos helyen játszódik, akkor tőlem a fáskamrában vagy a számítógép mögött ülve is leforgathatják.

A vadon hívó szava (The Call of the Wild) - szinkronizált előzetes - YouTube

Mindennek minősített esete a most készült Harrison Ford -mozi, A vadon hívó szava. A történet főhőse Buck, egy jól megtermett, izmos kutyus, aki egy kaliforniai bíró elkényeztetett házikedvence, míg el nem lopják. Az aranyláz csúcsán ugyanis nagy igény van szánhúzásra alkalmas, erős kutyákra, Buck is jó pénzért cserél gazdát, és hosszú utazás után északon találja magát, ahol sem az emberektől megszokott kedvesség, sem a jólét nincs sehol, van helyette husáng és hó. Buck egy postaszánt húzó falkába kerül, ahol a kezdeti nehézségek és némi dominanciaharc után ő lesz a jani, ám a csúf modern technológia, a távíró érkezése szükségtelenné teszi a klasszikus postázást, így Buck és társai munka nélkül maradnak, de csak ideig-óráig, ugyanis egy fiatal opportunista szánhúzókat keres, hogy maga is elmenjen aranyat keresni. A tapasztalatlanság itt életveszélyt jelent, a tavaszi olvadás azzal fenyeget, hogy az egész falka odavész, ám John Thornton, egy rejtélyes férfi, akivel Buck ekkor már sokadszorra fut össze, legalább őt kimenti a helyzetből.

Mi a probléma? Szexuális tartalom Erőszakos tartalom Sértő tartalom Gyermekbántalmazás Szerzői jogaimat sértő tartalom Egyéb jogaimat sértő tartalom (pl. képmásommal való visszaélés) Szexuális visszaélés, zaklatás Ha gondolod, add meg e-mail címed, ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot. Jelentésed rögzítettük. Hamarosan intézkedünk. A vadon hívó szava magyar előzetes (2020) A vadon hívó szava előzetes magyar nyelven és eredeti nyelven is megnézhető oldalunkon, az előzetes mellett letölthetsz háttérképeket és posztereket is nagy felbontásban. A film rövid tartalma: Az imádnivaló kutya kényelmes városi élete fenekestül felfordul, amikor váratlanul messzire szakad kaliforniai otthonától, és az alaszkai Yukon zord vadonjában találja magát az 1890-es évek aranyláza idején. A postaszánt húzó kutyacsapat legújabb tagjaként –majd később vezéreként– Buck élete kalandját éli át, s végül megleli valódi helyét a világban, midőn a maga ura lesz. A film készítői: 3 Arts Entertainment 20th Century Studios A filmet rendezte: Chris Sanders Ezek a film főszereplői: Harrison Ford Dan Stevens Colin Woodell Lehet, hogy így ismered még ezt a filmet mert ez a film eredeti címe: The Call of the Wild

A vadon hívó szava 2010 relatif

  1. Szépség és a szörnyeteg teljes mise en ligne
  2. Francia mákos krémes recept - Finom ételek, olcsó receptek
  3. A vadon hívó szava 2010 relatif
  4. Mit jelent a hibrid autó
  5. 65 colos tv hány cm storm
  6. A vadon hívó szava 200 million
  7. Eladó lakás Kecskemét a Tinódi utcában, 2 szobás | Otthontérkép - Eladó ingatlanok
  8. A vadon hívó szava - kritika
  9. Horgászati tilalmi idők a dunán
  10. Idézet: Wass Albert: A jó embereknek szép haláluk van.
  11. Csak színház és más semmi - Színház.org

A klondike-i aranyláz idején játszódó történetet először 1923-ben filmesítették meg, ezt követte az 1935-ös adaptáció magával Clark Gable -lel a főszerepben, de készült belőle rajzfilm is, illetve 1997-ben került a mozikba a The Call of the Wild: Dog of the Yukon, amiben a 2019-ben elhunyt Rutger Hauer alakította John Thorntont, Buck utolsó gazdáját, és amit a Hollywood Reporter a regény leghitelesebb feldolgozásának tart. Ezt biztosan senki nem írja majd le a 2020-as adaptációról, ugyanis bőven vannak eltérések Jack London regényéhez képest, és ennek nyilván az az oka, hogy Disney 20th Century Studios egy családbarát ifjúsági filmet szeretett volna, aki pedig olvasta A vadon szavát, tudja, hogy vannak olyan erőszakos jelenetek, amiket nehéz lett volna belepasszírozni ebbe a koncepcióba. Persze nem hallgattak el minden tragikusabb fordulatot, de ami maradt, azt felhígították, igaz, az utolsó, a történet szempontjából talán legfontosabb veszteségnek persze így is van súlya. Ezt pedig az első pillanatokban remélni sem mertük volna, hiszen A vadon szava vígjátékként indul, az első pár jelentet például olyan mintha az 1990-es évek Beethoven-filmjeit helyezték volna át egy 19. századi környezetbe.

Harrison Ford esete a pixelkutyával a filmben, ami minden perccel egyre rosszabbnak tűnik | 24.hu

Amikor például egy másik kutyatársa éhezik és odaadja a saját halát, már azt is nehezen veszi be a legalább alapszintű realizmusra vágyó lelkünk, de amikor még ráadásul azt is meg tudja ítélni, hogy Thornton számára az alkohol mennyire rossz és ezért mindenféle módon megakadályozza, hogy a férfi megigya a Whiskey-jét (például úgy, hogy ellopja az üveget és elássa), az azért már szerintem túlmegy mindenen. Ráadásul a film azért alapvetően – a CGI kutyákat leszámítva – viszonylag realista, és ez az alkoholizmust megakadályozó Buck és más hasonló, magas szintű emberi empátiát igénylő jelenetek eléggé zavarók és kizökkentenek a filmből is. Hollywood családi szava A vadon hívó szava nem az a Jack London adaptáció lesz, amelyet látva elégedetten csettintesz, hogy végre egy, az eredetihez hű alkotás, de a film második felében, kutya és ember mély, szerető kapcsolatát hatásosan vissza tudja adni, hála Harrison Ford alakításának is, aki rutinosan hozza ezt a másféle, idősebb, mély családi traumát hordozó John Thorntont.

A vadon hívó szava (Call of the Wild), rendező: Chris Sanders, szereplők: Harrison Ford, Karen Gillan, Dan Stevens, amerikai animációs kalandfilm, 105 perc, 2019. (12) Eb gondolat Harrison Ford és egy CGI kutya? Igen. Jack London feldolgozás 2020-ban? Igen. Muszáj ezt szeretnem? Nem, de alapból elutasítani sincs sok értelme. Szórakoztató és tanulságos családi mozi, mely valóban kiérdemelte az animációs jelzőt, ráadásul az Így neveld a sárkányodat rendezője követte el. Buck egy kaliforniai kisváros bírójának kutyája és mint ilyen kiváltságos helyzetben van. Senki nem mer ujjat húzni vele, amivel vissza is él rendesen: kutyánk tulajdonképpen egy elkényeztetett, és puhány, szeleburdi házikedvenc. Amikor aztán szerető gazdájánál is kihúzza a gyufát, az ajtón kívül találja magát, el is lopják másnapra, hogy eladják Északon. Az alaszkai Yukon területén tombol az aranyláz, így szükség van jó erőben lévő állatokra. Buckból szánhúzó kutya lesz, több száz kilométeres útvonalon teljesít postajáratot, amíg ki nem épül a távíróvezeték (ennél a résznél Omar Sy a gazdája).

Ford és a CGI-Buck mellett pedig a Légió színészét, Dan Stevenst, a Marvel-filmek Nebuláját, Karen Gillant és Omar Sy-t ( Jurassic World) láthatjuk majd benne. A vadon hívó szava 2020. február 20-án érkezik meg a magyar mozikba.

  1. Aby diet perfect day vélemény video